Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Licznik

063508
Dzisiaj
Wczoraj
Tydzień
Poprzedni tydzień
Miesiąc
Poprzedni miesiąc
Ogółem
71
176
892
61424
3767
3207
63508

Jadłospis

JADŁOSPIS

PONIEDZIAŁEK 19.09.2016

WTOREK

20.09.2016

ŚRODA

21.09.2016

 

CZWARTEK

22.09.2016

PIĄTEK 23.09.2016

 

 

Pieczywo mieszane z masłem, kurczak z warzywami, pomidor malinowy z cebulką, koperek, dżem jagodowy, kawa z mlekiem

Chleb mieszany z masłem, jajecznica na maśle ze szczypiorkiem, ogórek zielony słupki, jabłko, mleko

Bagietka pszenna z masłem, zielona pietruszka, ser salami, camembert naturalny, rzodkiewka , sałata dekoracyjna zielona i bordowa, winogrono ciemne, kawa z mlekiem

Chleb mieszany z masłem, pasztet z brokułami, ogórek kiszony, ketchup (wyrób własny), brzoskwinia, kawa z mlekiem

Pieczywo mieszane z masłem, ogonówka, papryka czerwona, dżem malinowy, bawarka

I ŚNIADANIE 

Mleko z płatkami zbożowo miodowymi, kiwi , herbata z cytryną

Śliwka kalifornijska , chrupańce bezcukrowe, kawa inka z mlekiem

Deser twarogowy z truskawkami, chrupki kukurydziane, herbata ziołowa z grejpfrutem, marchewka surowa niteczki

Jogurt bananowy (wyrób własny), krążki kukurydziane, herbata miętowa z miodem

Rogal mleczny z makiem , masłem, i miodem, nektarynka, mleko

II ŚNIADANIE

Kapuśniak kujawski na mięsie drobiowym z ziemniakami i zieloną pietruszką, makaron pełnoziarnisty z twarogiem i sosem jogurtowo jagodowym, pestki dyni, sok pomarańczowy 100%

Ryżownik z zieloną pietruszką, pulpety drobiowe gotowane w sosie koperkowym, surówka z selera, marchwi i pora z jogurtem naturalnym, ziemniaki z koperkiem, kompot truskawkowy

Zupa łazankowa z zieloną pietruszką, wątróbka drobiowa duszona z cebulką i pieczarkami, surówka z ogórków kiszonych z jabłkiem, cebulką i marchewką, ziemniaki z koperkiem, kompot jabłkowo porzeczkowy

Zupa z zieloną fasolką i ziemniakami, koperkiem, risotto z mięsem mielonym, warzywami i ziołami, papryką, pomidorami, kalarepka, kompot śliwkowy

Barszcz czerwony na mięsie drobiowym z zieleniną, ryba w cieście naleśnikowo szczypiorkowym, sałatka z pomidorów z cebulką i ogórkiem kiszonym, ziemniaki z koperkiem, sok jabłkowy 100 %

OBIAD

Jogurt naturalny z owocami, wafle ryżowe, herbata

Puding czekoladowy z malinami, chrupki kukurydziane herbata

Pieczywo chrupkie z miodem, jabłko, herbata

Jabłko prażone, mleczko truskawkowe, herbata

Kanapka z wędliną , ogórkiem, zielonym, herbata

PODWIECZOREK